13 Haziran 2016 Pazartesi

13-19 HAZİRAN HAFTASI GÖKYÜZÜ




Bu hafta Merkür gezegeni  İkizler burcuna , Venüs gezegeni Yengeç burcuna geçiş yapıyor. İletişimin yoğunlaştığı, meraklı olduğunuz konularda kendinizi geliştirmek isteyeceğiniz, bol bol haberler alacağınız bir dönem içerisindeyiz. İlişkilerinizde iletişiminiz daha sevgi dolu, hareketleriniz daha düşünceli, korumacı olabilir. Burcunuz ve yükselen burcunuza göre bu hafta gezegenlerin burç değişiminden  nasıl etkiler alıyorsunuz ? Bu hafta hayatınızda nasıl değişimler yaşayacaksınız ? Keyifli okumalar, sevgiler



KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR  

Haftaya başlarken gündeminiz ikili ilişkileriniz olabilir. Evliliğiniz, ortaklığınız konusunda yoğun konuşmaların yapıldığı, duygularınızı ifade etmek isteyeceğiniz bir süreçte olabilirsiniz. Merkür’ün İkizler burcuna geçmesiyle birlikte, yakın çevreniz,   akrabalarınız veya kardeşlerinizle ilgili konularda iletişim yoğunluğu yaşayacağınız bir dönemde olabilirsiniz. Yakın mesafeli yolcuklar yapmak isteyebilir, yeni eğitimlere hayatınızda yer verebilirsiniz.  Haftasonu  Venüs gezegenin Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte aileniz ile ilgili konular veya emlak işleri ile ilgili yeni durumlar oluşabilir.  Evinizde  hoş sohbetler olabilir, özellikle ailenizdeki kadınlardan destekler alabilirsiniz.


BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR  

Haftaya çalışma hayatınızda iş yoğunluğuyla başlayabilirsiniz. Özellikle haftanın ilk günleri sağlık konularında gündemleriniz oluşabilir  veya fiziksel görüntünüzle daha çok ilgilenmek isteyebilirsiniz. Merkür’ün İkizler burcuna geçmesiyle birlikte, maddi konularda yeni fikirler gündeme gelebilir. Parasal konularda yeni kazanç yolları geliştirebilir, yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Çalışmayanlar için yeni iş teklifleriyle karşılaşabilecekleri bir dönemde olacaklar. Hafta sonu Venüs gezegenin Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte yakın çevrenizle veya akrabalarınızla ilişkileriniz bu dönemde daha keyifli olabilir. Kardeşlerinizle ilgili sevindirici haber alabilir, onlarla ilgilenmeniz gerekebilir.


İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR  

Haftaya kendinizi enerjik, yaratıcı hissederek başlıyorsunuz.  Merkür gezegenin İkizler burcuna geçmesiyle birlikte sizler için daha hareketli bir dönem başlıyor diyebiliriz. Ticaret ile ilgilenen kişiler için şanslı ve başarılı bir dönem başlamış bulunuyor. Zihinsel olarak yaratıcı fikirler üretebilir, çevrenize katkı sağlayabilirsiniz.  Hafta sonu Venüs gezegenin Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte maddi manevi sahip olduğunuz değerler konusunda sizleri destekleyecek.  Bu haftanın genel konusu  sizler için finansal konular diyebiliriz.


YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR  

Haftaya aileniz, eviniz veya gayrimenkul konularıyla ilgili gündeminizle başlıyorsunuz. Merkür gezegenin İkizler burcuna geçmesiyle birlikte zihninizde yeni farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Daha hızlı düşünüp, iç dünyanıza dönebilirsiniz.  Düşüncelerinizi karşı tarafa ifade etmek istemeye bilirsiniz. Duygularınızı yazmanızı  yada yaratıcı konularda yazılar yazmanızı bu dönem tavsiye ederiz. Hafta sonu Venüs gezegenin Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte çevreniz tarafından fark ediliyor olacaksınız. Kişisel bakımınız için para harcayabilir, imajınızı yenileyebilirsiniz. İlişkisi olmayanlar için yeni tanışmalar yaşayabilirsiniz.


ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR                                                                                                                            
Haftaya yakın çevrenizde iletişim trafiğiniz artarak başlıyorsunuz. Akrabalarınız veya kardeşlerinizle birçok görüşmeler yapabilirsiniz. Merkür gezegenin İkizler burcuna geçmesiyle birlikte, sosyal çevrenizle görüşmeleriniz artabilir. Sosyal gruplardan iş teklifleri alabilirsiniz, kazancınızı artırma yollarına gidebilirsiniz.  Hafta sonu Venüs gezegenin Yengeç burcuna geçmesiyle farketmediğiniz, geri plandan gelen şanslarınız olabilir. Rüyalarınızın artacağı bu dönemde , içsel farkındalığınız artabilir, yaratıcı düşünceleriniz olabilir. İlişkisi olanlar için bu dönem iletişimde dikkatli olmakta fayda var.


BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR  

Haftaya finansal gündemleriniz ile ilgili konularla başlıyorsunuz. Merkür gezegenin İkizler burcuna geçmesiyle birlikte zihninizde odak noktanız işiniz , kariyeriniz olacak. Mesleki eğitimler alabilir, öğretici çalışmalar yapabilirsiniz. Otorite konumundaki kişilerle yeni anlaşmalar yapabilir, kendinizi geliştirecek çalışmalar başlatabilirsiniz. Venüs gezegenin Yengeç burcuna geçmesiyle sosyal aktiviteleriniz artıyor. Sevilen aranan kişi olursunuz, sosyal ortamların vazgeçilmezi olabilirsiniz. Bu dönem iş kazançlarınız da artışlar gözlemlenebilir. Sürecin etkisiyle çevrenizde sizden fikir almak isteyen kişiler çoğalabilir.


TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR  

Haftaya sevgi dolu, uyumlu, kişisel bakımınıza önem verir şekilde başlıyorsunuz. Merkür gezegenin İkizler burcuna geçmesiyle birlikte eğitsel konularda hareketli bir dönem sizleri bekliyor. Size katkı sağlayacak, kişisel gelişiminizi destekleyecek çalışmalara başlayabilirsiniz. Bu dönem sizler için seyahat dönemi ve yabancılarla bir arada olma dönemi diyebiliriz. Venüs gezegenin Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte,  hayatınızda sorumluluklarınız ile ilgili daha uyumlu ve uzlaşmacı olabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda özellikle kadın figürlerinden destek bulabilirsiniz, fırsatlar ayağınıza kadar gelebilir.


AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR

Haftaya içe dönük, manevi duygularla veya rüyalarla başlayabilirsiniz. Merkür gezegenin İkizler burcuna geçmesiyle birlikte finansal olarak ortaklı işlerden kazançlar sağlayabilirsiniz. Eşinizin gelirinden artışlar olabilir ve gelişmeler şahsi bütçenize katkı sağlayabilir. Finansal olarak geliriniz de artış olabilir, kendinizi güçlü hissedebilirsiniz.  Venüs gezegenin Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte tatil programları yapabilir, keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Bu dönem tanıtım konuları, medya konuları, eğitsel konularda destekler alabilirsiniz.  



YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR  

Haftaya başlarken sosyalsiniz, arkadaşlarınızla vakit geçirmek hoşunuza gidebilir. Merkür gezegenin İkizler burcuna geçmesiyle birlikte ikili ilişkilerinizde bilgi akışında hızlanmalar yaşayabilirsiniz. İş yaptığınız kişilerle yeni anlaşmalar yapabilir, yeni sözleşmeler imzalayabilirsiniz. Eşinizle birlikte var olan konulara, mantıklı çözümler bulabilirsiniz.  Venüs gezegenin Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte, banka ödemelerinizle ilgili şanslı koşullar sizlerle olabilir veya kredi almak isteyebilirsiniz.  Eşinizin gelirindeki artışlar sizleri sevindirebilir.


OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR  

Haftaya iş hayatınızda, çalışma arkadaşlarınızla uyumlu ve iş birliği yaparak başlıyorsunuz. Merkür gezegenin İkizler burcuna geçmesiyle birlikte iş hayatınızda güzel tekliflerle karşılaşabilirsiniz. İşinizle ilgili uzun dönemdir beklediğiniz konuşmaları yapabilir, kendinizi sözlü ifade etmek isteyebilirsiniz. İş arayanlar için yeni fırsatlarla karşılaşacakları bir dönem. Venüs gezegenin Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte eşinizle uyumlu, birbirinizi destekleyen, keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Bazılarınız için ilişkilerini resmiyete dökme dönemi diyebiliriz. Bu dönem iş ortaklığı düşünüyorsanız, kadınlardan destekler alabilirsiniz.


KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR             

Haftaya umutlarınızı, hedeflerinizi düşünerek başlıyorsunuz. Yeni konular öğrenmek, kişisel gelişiminize katkı sağlamak, seyahatler yapmak haftanın ilk günleri gündeminiz. Merkür gezegenin İkizler burcuna geçmesiyle birlikte yaratıcılığınız artıyor. Kendinizi ifade ederken, zorlanmadan fikirlerinizi ortaya koyabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Venüs gezegenin Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte günlük işlerinizde uyumlu işbirlikleriniz olabilir. İş yerinizde veya günlük hayatınızda kendinize daha çok bakmak, bakımlı olmak isteyebilir, imajınıza daha çok önem verebilirsiniz.


BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR  

Haftaya finansal gündeminizle başlıyorsunuz. Eşinizin geliri veya ortağınızın geliri ile ilgili yeni gelişmeler olabilir.   Merkür gezegenin İkizler burcuna geçmesiyle birlikte ailenizle fikir alışverişiniz artabilir. Ev alım satımları bu dönem gündeminiz olabilir veya evinize yeni eşyalar almak isteyebilirsiniz.  Venüs gezegenin Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte aşk hayatınızda yeni birileriyle tanışabilirsiniz. Eskiden tanıdığınız kişilerle karşılaşıp, yeniden görüşmeye başlayabilirsiniz. Eğlence hayatınızın çoğalacağı bu süreçte, yaşamdan keyif almak kolaylaşabilir. Bu döneme çocuklarınızla güzel vakit geçirme zamanı da diyebiliriz.


ASTROLOJİ DANIŞMANLIĞI  BİREYSEL ve KURUMSAL ÇALIŞMALAR İÇİN İLETİŞİM

MAİL : nurgul.duzenli @hotmail.com






*Astroloji doğum haritası yorumu için ve Kuantum Yaşam Koçluğu seansları için yukarıdaki mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.


Nurgül DÜZENLİ
Astrolog ve Kuantum Yaşam Koçu






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder