20 Haziran 2016 Pazartesi

DİKKAT DOLUNAY !


Pazartesi günü, saat 14:02 de, 29 derece Yay burcunda dolunay gerçekleşecek. Bu dolunay yay burcunun son derecelerin de olduğu için, kadersel etkiler taşır ve bitirme ve tamamlanma enerjisi getirir.  Gitmesi gerekenin gideceği, sonlanacağı bu dolunayda,  değişim zamanı diyebiliriz.  Hukuksal konular, üniversiteler, yolculuklar, trafik, turizm, yabancılar, eğitmenler, inançlar, medya, basın, din konuları, dini yerler bu dolunayın temel konuları. Bu dolunaydan öncelikle en çok etkilenen burçlar Yay, Balık, Başak , İkizler  ve diğer burçların son günlerinde, son derecelerinde doğanlar. Değişim enerjisi getirecek  bu dolunaydan sizlerin aldığın etkiyi, öncelikle yükselen burcunuza göre, sonra güneş burcunuza göre okuyunuz.


KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR  

Pazartesi günü gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte,  hayata bakış açınızda yenilenmeler olabilir. İşinizle ilgili yeni fikirleriniz oluşabilir, yabancılarla iş yapmak isteyebilirsiniz. Hukuksal konularda bir gündeminiz var ise, dolunay ile birlikte, artık sonucunu alabileceksiniz. Eşinizin veya iş ortağınızın akrabaları ile ilgili gelişen durumlar sizi etkileyebilir. Bu hafta şartları zorlamadan değişimi kabul ederek hareket etmek sizin için daha faydalı olabilir.  21 Haziran günü Güneş yengeç burcuna geçiş yapacak, odak noktanız da aileniz ve eviniz olacağı bir dönem başlamış bulunmakta.


BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR  

Pazartesi günü gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte alacak-verecek ile ilgili konular öncelik kazanacak. Nafaka veya miras ile ilgili konularda gelişmeler olabilir. Para ile ilgili konularda  iyi planlama ve hesap yapmanız gereken dönemdesiniz. Psikolojik olarak yeni farkındalıklar yaşayacağınız bir dolunay da diyebiliriz. Güneş Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte, yakın çevrenizde ilgi odağı olmaya başlayabilirsiniz. Akrabalarınız veya kardeşleriniz bu dönem daha çok iletişimde olabilirsiniz. Yazılı ve sözlü iletişimde fark edileceğiniz bir hafta. Kısa mesafeli seyahatlere çıkmak için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.


İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR

Pazartesi günü gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte , eşiniz veya iş yaptığınız kişilerle ilgili konular öncelik kazanacak. Yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir, sorunlu olan ilişkiler bir yol ayrımına gelebilir. Aileniz veya yaşadığınız yer ile ilgili beklenmedik gelişmeler gerçekleşebilir. Dolunay ile birlikte içsel sorgulama yaşayabilirsiniz. Güneşin Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte, gündeminizde maddi manevi sahip olduğunuz değerler söz konusu olacaktır. Finansal anlamda gelirinizin artacağı bu dönemde, yeni yatırım fırsatları ile karşılaşabilirsiniz. Gelir artışı veya maaş artışı gündeminiz olabilir.


YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ  OLANLAR

Pazartesi günü gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte , günlük rutin işlerinizde bir takım değişiklikler olabilir. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili var olan konular tekrar gündeminiz  olabilir. Sağlığınız ile ilgili ihmal ettiğiniz kontroller var ise , bu dönem yeniden ilgilenebilirsiniz. Güneşin Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte doğum günlerinizi kutlamaya başlıyorsunuz. Sizin döneminiz başladı ve hayata karşı motivasyonunuz artıyor, Kendinize daha çok güvenip, yeni girişimler başlatabilirsiniz. Bu dönem yılın en verimli dönemi sizler için. Cesur girişimler için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.


ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR  

Pazartesi günü gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte, aşk hayatınızla ilgili gelişmeler olabilir. İlişkisi olmayanlar için bu dönem yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Duygularınız daha coşkulu ve kendinden emin  bir şekilde ifade edebilirsiniz. Sorunlu ilişkisi olanlar bu dönem fikir ayrılıkları olabilir ve tartışmalar olabilir. Belki de tek isteğiniz onurlandırılmak, takdir edilmek veya ilgi görmek.  Güneşin Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte , kendi iç dünyanızla daha çok ilgilenebilirsiniz. Yalnız kalmak, sessiz ortamları tercih etmek bu dönem size daha cazip gelecektir. Kontrolünüzde olmayan dış faktörler devreye girebilir, psikolojik olarak gelgitler yaşayabilirsiniz. Bu süreçte sezgileriniz, rüyalarınız artabilir.


BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK  OLANLAR  

Pazartesi günü gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte, evinizle ilgilenmeye başlayabilirsiniz, bazılarınız için taşınmalar söz konusu olabilir. Dolunay etkisi ile geçmiş konular gündeme gelebilir, geçmişten bugüne kadar gelen konularda duygusal düşünceleriniz oluşabilir. Bazılarınız artık evlenme vaktinin geldiğini düşünebilir, bir evin sorumluluğunu alabileceğini hissedebilir. Güneşin Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte sosyalleşeceğiniz bir dönem başlamış bulunuyor. Arkadaş ortamlarının aranan kişisi olabilirsiniz. Umutlarınızın tazelendiği, hayata bakış açınızın güçlü olduğu bir dönem diyebiliriz.


TERAZİ  VE YÜKSELEN TERAZİ  OLANLAR  

Pazartesi günü gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte yazılı ve sözlü iletişiminiz daha ön planda olabilir. Yakın çevrenizle yaptığınız konuşmalarda farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Bu süreçte bir şeyler öğrenmek, yazmak, bilgi paylaşmak hoşunuza gidebilir. Özellikle kendinizle ilgili bir sorgulama yaptığınızda daha verimli bir dolunay olacaktır. Kendinize gerçekten ne istediğinizi sormayı ihmal etmeyin.  Güneşin Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte, işinizle ilgili konularda daha cesur hareket edebileceksiniz. Başkalarının ilgisini üzerinize çekeceğiniz bu dönemde, işinizle ilgili destekler alabilirsiniz. Sorumluluklarınıza bakış açınızla ilgili kendinize güveniniz artıyor.


AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR  

Pazartesi günü gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte, gündeminiz finansal konular olacaktır. Arkadaşlarınızın desteğini alacağınız bu dönemde, manevi değişimlerde yaşayabilirsiniz. Kazançlarınız ilgi yeni farkındalıklar yaşayabilir, yeni kararlar alabilirsiniz. Güneşin Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte yolculuklara çıkabilir, tatilin tadını çıkarabilirsiniz. Bu dönem hayata bakış açınızda farkındalıklar olacağı için, hedef odaklı çalışmalarda kazançlar sağlayabilirsiniz. Bu süreçte özellikle gerçekten ne istediğinize karar verip, harekete geçin. Yabancılar veya yurtdışı konuları bu dönem karşınıza çıkabilir.


YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR  

Pazartesi günü gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte, bireysel ihtiyaçlarınız  daha çok ön planda olabilir. Çevrenize karşı gergin tepkiler verebilir, içsel kızgınlık yaşayabilirsiniz. Uzun dönemdir sürüncemede kalan konularda artık sonuçlanma yaşayabilirsiniz. Güneşin Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte, eşin geliriyle veya ortağın geliriyle ilgili fırsatlar sizleri bekliyor olabilir. Bankacılık işlemlerinizde beklediğiniz konular var ise , bu dönem kolaylıkla çözülecektir. Bu dönem psikolojik konular dikkatinizi çekebilir. Derinliği olan manevi çalışmalar yapabilirsiniz veya destek almak isteyebilirsiniz. Belki de sizlere destek olacak yeni kişilerle tanışabilir, hayata başka bir pencereden bakmaya başlayabilirsiniz.


OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK  OLANLAR

Pazartesi gerçekleşecek dolunay ile birlikte , iç dünyanızda yeni farkındalıklar sizleri bekliyor. Bir dönemdir yaşadığınız değişimler devam ediyor da diyebiliriz. Yalnız kalmak isteyebilir veya istem dışı yalnız da kalabilirsiniz. Dolunay etkisiyle değişik ve etkileyici rüyalar görebilirsiniz. İş hayatınızın yoğunluğundan ve stresinden  uzaklaşıp kendinizle ilgilenmeniz iyi gelecektir. Güneşin Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte, eşiniz veya iş ortağınızdan destekler alacağınız bir dönem. İşinizle ilgili yeni teklifler alabilir, ortaklık talepleriyle karşılaşabilirsiniz. Bazılılarınız evlilik teklifi alabilir veya evlilik için ilk adımı atabilir.


KOVA  VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR  

Pazartesi gerçekleşecek dolunay ile birlikte, arkadaşlarınızın desteğini göreceğiniz gelişmeler olabilir. Bu dönem birazda yaşamsal hedeflerinizi gözden geçirme dönemi diyebiliriz. Artık hayata bakış açınız değişiyor, kendinize yeni bir yol belirleme zamanı belkide. Daha farklı kişilerle bir arada olmak sizi değişik tecrübelere taşıyabilir. Güneşin Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte günlük motivasyonunuz artıyor ve canlandığınızı hissediyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerle iletişiminiz daha ilgi çekici olabilir. Bu dönem işverenlerinizin dikkatini çekebilir, gelir artışınız olabilir.


BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR  

Pazartesi gerçekleşecek dolunay ile birlikte , iş hayatınızla ilgili gelişmeler olabilir. Otorite konumundaki kişilerle konuşmalar yapabilir, kariyerinizle ilgili koşullarda değişimler olabilir. Hayatınıza bakış açınızın değişeceği bu dolunayda, gerçekten ne istediğinizi sorgulayabilmeniz önemli.  Ayrıca Güneşin Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte, aşk hayatınızda hareketlenmeler yaşanabilir. İlişkisi olmayanlar için bu dönem yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Daha yaratıcı olacağınız, kişisel yeteneklerinizi sergileyeceğiniz yeni hobilere yönelebilirsiniz. Sanatsal çalışmalarla ilgilenenler için yeni teklifler gündeme gelebilir.

ASTROLOJİ DANIŞMANLIĞI  BİREYSEL ve KURUMSAL ÇALIŞMALAR İÇİN İLETİŞİM

MAİL : nurgul.duzenli @hotmail.com






*Astroloji doğum haritası yorumu için ve Kuantum Yaşam Koçluğu seansları için yukarıdaki mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.


Nurgül DÜZENLİ
Astrolog ve Kuantum Yaşam Koçu




















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder