4 Haziran 2016 Cumartesi

GÖKYÜZÜNDE YENİAY VE BÜYÜK KARE

  

5 Haziran Pazar günü, İkizler burcunda Yeniay meydana gelecek. Bu Yeniay enerjisiyle birleşen , büyük kare enerjisi hayatımızda önemli farkındalıklar yaşatabilir. Düşünce yoğunluğunun, dalgınlığın, içsel sıkışmışlık hissinin sizi ele geçirmesine izin vermeyin.  Değişime, bırakmaya, yenilenmeye ne kadar gönüllüyüz ? Hayatımızın hangi alanında Yeniay enerjisini hissedeceğiz? Yükselen burcunuz ve Güneş burcunuzu bir arada okumanız faydalıdır, sevgiler


KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR

İkizler burcundaki Yeniayın sizi iletişimsel konularda aydınlatacak. Yakın çevreniz, akrabalarınız, komşularınız gündemde olabilir. Yazılı ve sözlü iletişimde kendinizi ortaya koyacağınız, maddi manevi sahip olduğunuz değerlerle ilgili yenilikler sizleri bekliyor. Parasal konularda karşınıza çıkan fırsatları kabul ederken , Marsın akrep burcunda geri harekette olduğunu hatırlamak lazım . Eğitsel konularda aklınıza gelen fikirlerinizin yüzeysel mi, gerçekçi mi olduğunu düşünerek hareket edin. Hatta başkasından duyduğunuz konuların doğruluğunu sorgulayın. Bu dönem odak noktanız iç dünyanız olması önemli farkındalıklar sağlayabilir.


BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR

İkizler burcunda gerçekleşecek Yeniay sizi finansal konularda farkındalıklar kazandıracak. İkili ilişkilerinizde , aşk hayatınızda olan yenilikler sevindirici nitelikte olsa da, tercihlerimizi yaparken önlem odaklı olmanız gerekmekte.  Birlikte iş yaptığınız kişilerle alacağınız kararlarda fikir ayrılıkları olabilir. Bu süreçlerde dinlemek, anlamak hak vermek kolay değildir. Bu dönem gökyüzünde oluşan sert açılar genel yaşam koşullarında zorlanmalar oluşturabilir. Yeni adımlar atmak yerine var olanı sağlamlaştırmak, içsel huzuru sağlayacak konularla ilgilenmek, hayat kalitemizi renklendirebilir.


İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR

Sizin burcunuzda gerçekleşecek olan yeniay ile birlikte, kendinizi yenilenmiş, motive olmuş hissedebilirsiniz. Kendinizi yaşama karşı daha canlı hissedebilir, kişisel olarak kendinizi önemseyebilirsiniz. Bu dönem gökyüzünde oluşan sert açılar nedeniyle, farkına vardığımız girişimler için, ay sonunu bekletmekte fayda var. Kendinizi tanımak iç dünyanıza yönelmek, duygularınızı yazarak ifade etmek bu dönem sizlere iyi gelebilir.  Bu yeniayda hayalleriniz ile,  cesur hareket etmek arasındaki farkı ayırt etmeniz önemli . Kendinize olan güveniniz üzerinde düşünmeniz sizlere iyi gelecektir.


YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR

Bu hafta ikizler burcunda bir yeniay meydana gelecek. Bu dönem bilinçaltınızda yer alan bir takım duygular daha belirgin hale gelebilir. Hislerinizin yoğunluğu nedeniyle rüyalarınızda artışlar olabilir. Arkadaşlarınızla ilgili konuları kafanıza takabilir, çözemediğiniz sorunları iç dünyanızda büyütebilirsiniz. Bu dönem manevi destekler almanız süreci daha kolay atlatmanızı sağlayabilir. Gökyüzünde sert açılar olması nedeniyle hayatı yavaşlamış, durmuş gibi hissedebilirsiniz. İşinizle ilgili konularla ilgilenirken , sağlığınızı ihmal etmeyin, stres miğde ağrınızı artırabilir.  Bu dönem doğayla başbaşa olmanız topraklanmanız iyi gelecektir.


ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR

Bu hafta İkizler burcunda bir yeniay meydana gelecek. Bu yeniay size arkadaş çevrenizden veya gruplar içerisinden gelen bir teklifle, iş  destekleriniz artabilir. Bu dönemin etkisiyle gökyüzünde ki sert açıları da dikkate alırsak arkadaş iletişiminde dikkatli olmakta fayda var. Parasal konularda gelişen gündemlerinizi sağlam zemine oturtmadan harekete geçmemeniz önemli.  İş hayatınızda karşınıza çıkan projeleri, bir müddet beklemeye almanız olası sıkıntıları önleyecektir. Gökyüzünde oluşan sert açılar hayatın hızlı akışında durağanlık meydana getiriyor ve sıkıntılar oluşabiliyor. Ay sonuna bekleyip harekete geçmenizi tavsiye ederim.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR

Bu hafta ikizler burcunda bir yeniay meydana gelecek. Kariyerinizle ilgili yenilenmeler , yeni haberler, önemli kararlardan geçeğiniz bir hafta. Gökyüzündeki sert açıları hesaba katarsak , işinizle ilgili alacağınız kararları bekletmeniz faydalı olabilir. Otorite konumundaki kişilerle iletişim sağlarken, yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olun. Aileniz ve iş sorumluluğunuz arasında fikir ayrılıkları bu dönem sizleri yorabilir. Bu dönemi hazırlık dönemi gibi değerlendirmeniz, hedeflerinizi yenilemeniz, kendinizi motive etmeniz sizlere iyi gelecektir.


TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR

Bu hafta İkizler burcunda bir yeniay meydana gelecek. Yabancılarla ilgili, yurtdışı ile ilgili işlerinizde gelişmeler sizleri bekliyor . Hayatınızda yeni farkındalıklar yaşayacağınız bu dönemde, gökyüzündeki sert açılar nedeniyle yeni kararlar almak yerine, var olanı sağlamlaştırmanız önemlidir. Kişisel gelişiminize katkı sağlayacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bankacılık ödemeleriniz veya başkasından kaynaklı ödemelerinizle ilgili etraflıca düşünmekte fayda var. Bu dönem iç dünyanız, hedefleriniz, kazançlarınız konusunda düşünme , plan yapma dönemdir. Ay sonu itibariyle  önemli kararlarınız için uygulama dönemine geçiş yapmış olacaksınız.


AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR

Bu hafta ikizler burcunda bir yeniay meydana gelecek. Yeniayın sizin için gündemi finansal konular diyebiliriz. Maddi konulara bakış açınızın değişeceği bu dönemde yeni adımlar atmak yerine, var olanı sağlamlaştırmak daha yerinde olacaktır. İkili ilişkilerde , evliliğinizde yanlış anlaşılmalara fırsat vermemek için , sakin kalmakta fayda var. İş ortaklarınızla bir gündeminiz var ise, ay sonunu bekleyip karar almanız yerinde olacaktır. Gökyüzündeki sert açılar nedeniyle yeni başlangıçlar zamanı değil, var olanı sağlamlaştırma zamanı diyebiliriz.


YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR

Bu hafta ikizler burcunda bir yeniay meydana gelecek. Yeniay gündeminiz evlilik ve iş ortaklıklarınız. Gökyüzünde sert açılar hakim olduğu için,  bu yeniayda gerçekleşen yenilikleri sağlamlaştırarak ilerleyin. Gündeminizde evlilik var ise, bunu çok iyi gözden geçirmekte fayda var. Devam eden evlilikler için arada çıkan pürüzler de sakin kalmak ve anlayışlı olabilmek önemlidir. İnatlaşmalar, yanlış anlaşılmalar, haklılık mücadelesi sizleri zorlayabilir.  Bu dönemin konusu hemen karar vermek değil, durup dinlenmek ve kendimize bakmak zamanı diyebiliriz.


OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR

Bu hafta ikizler burcunda bir yeniay meydana gelecek. Bu yeniayın sizler için gündemi, iş koşulları çalışma arkadaşlarınız diyebiliriz. İletişim trafiğinin arttığı bu dönemde işinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Ancak gökyüzündeki sert açıları hesaba katarsak, kararları bir müddet bekletip sonra uygulamaya almanızda fayda var. Bu dönem aşk hayatınız için fırsatlarla dolu zamanlardasınız.  Uzun dönemli beklentiler kurmak, bu dönem psikolojik olarak sizi zorlayabilir.  Kendinizi tanıdığınız farkındalığınızın arttığı son yıllarda , kendi muhasebenizi yapmanız için iyi bir fırsat diyebiliriz.


KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR

Bu hafta ikizler burcunda bir Yeniay meydana gelecek. Bu Yeniayın sizler için gündemi aşk hayatınız ve çocuklarla ilgili konular diyebiliriz. İlişkilerinizde daha çok gelecek odaklı düşünmeye başladığınız bu dönemde,  çoğunuz aile kurmak istiyor olabilir. Gökyüzünde oluşan gerilimli açılar dolayısıyla beklentileriniz artabilir, içsel gerginlikler oluşabilir.  Aslında aradığınız genel olarak güven ve sağlamlık diyebiliriz. Ancak ay sonuna kadar kesin kararlar almamanız, kişilere tekrar fırsatlar vermeniz bakış açınızı değiştirebilir. Yeni iş planları yapanlar için , temmuz ayını beklemenizi öneririm.


BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR

Bu hafta ikizler burcunda bir Yeniay meydana gelecek. Bu Yeniayın sizler için gündemi ailevi konular diyebiliriz. Evinizle ilgili yeni düzenlemelere gitmek, yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Aile içinde yanlış anlaşılmalar konusunda dikkatli olmakta fayda var. Yeni bir yere taşınmakla ilgili fikriniz var ise , ay sonunu beklemenizi tavsiye ederim . Yapmak istediğiniz değişikler, genel şartlarınızı zorluyor mu gözden geçirmekte fayda var. Gökyüzünde oluşan sert açılar bizden bu dönem ilerlememizi değil, sağlamlaşmamızı istiyor.

ASTROLOJİ DANIŞMANLIĞI  BİREYSEL ve KURUMSAL ÇALIŞMALAR İÇİN İLETİŞİM

MAİL : nurgul.duzenli @hotmail.com








*Astroloji doğum haritası yorumu için ve Kuantum Yaşam Koçluğu seansları için yukarıdaki mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.


Nurgül DÜZENLİ
Astrolog ve Kuantum Yaşam Koçu




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder