27 Haziran 2016 Pazartesi

MARS GERİ HAREKETİ BİTİYOR !


27 HAZİRAN – 3 TEMMUZ BURÇ YORUMLARI

Bu hafta Mars geri hareketi sona eriyor. Bir müddettir harekete geçme sorunları artık bitiyor ve enerjimizi ortaya koyabileceğimiz daha keyifli zamanlar başlıyor diyebiliriz. Gezegen geçişleri hayatınızı nasıl etkiliyor? Bu hafta nasıl gelişmeler yaşayacaksınız ? Yükselen burcunuza ve Güneş burcunuza göre okuyunuz, sevgiler.


KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR

Haftaya  cesur ve motivasyonunuz artmış bir şekilde başlıyorsunuz.   Bu dönem dışarıda vakit geçirmekten ziyade ,  evde vakit geçirmek sizler için daha cazip gelecektir. Eviniz için yeni alışverişler yapabilir,  evinizi güzelleştirmek isteyebilirsiniz. Merkür gezegenin Yengeç burcuna geçiş yapmasıyla , ev alım satım konuları gündeminiz olabilir. Bu dönem bazılarınız çalışmalarınız evden yapmak isteyebilir. Hafta sonuna doğru finansal konularda bir müddettir yaşadığınız durağanlık,  Mars gezegenin ileri hareketine başlamasıyla hareketlenebilir. Artık biriktirdiğiniz farkındalıkla harekete geçme zamanı başlıyor. Kazancınızın artacağı bu dönemde , yeni teklifler alabilirsiniz.


BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR  

Haftaya iç dünyanızda yeni farkındalıklarla başlıyorsunuz. Kendinizi gözden geçirme , yeni farkındalıklar yaşamak için bu dönem bir çok fırsatla karşılaşıyorsunuz.  Kendinize bakış açınız , hayata bakış açınız yenileniyor.  Merkür gezegenin Yengeç burcuna geçiş yapmasıyla, yakın çevrenizde bol bol fikir alışverişi yapacağınız durumlar sizi bekliyor. Yeni bilgiler öğrenmek , yeni kitaplar okumak bu dönem gündeminizde olacaktır. Bu hafta mars gezegenin geri hareketinin bitmesiyle, ilişkilerinizde konuşmak istediğiniz konular için uygun bir zaman başlıyor. Eşinizle veya iş ortağınızla yaşadığınız sorunlar artık netleşiyor, kendinize güveniniz artıyor. İş yaptığınız kişilerle fikir ayrılıklarında, haklı olduğunuzu düşünerek, sözel tartışmalar olabilir.


İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR  

Haftaya sosyalleşerek başlıyorsunuz. Yaşamadaki hedeflerinizi gözden geçirmek için haftanın ilk iki günü sizler için faydalıdır.   Merkür gezegenin Yengeç burcuna geçiş yapmasıyla, parasal konularda akıllıca, planlı hareket etme isteğiniz artıyor. İşinizle ilgili konularda yeni fikirlere açık olduğunuz bu dönemde, kazancınızda artışlar olabilir. Bu hafta mars gezegenin geri hareketinin bitmesiyle, günlük işlerinizde ki durağanlık bitiyor. Daha cesur, girişken hareketli bir dönem sizler için başlıyor. Bol bol spor yapmak  hayatınıza hareket katacaktır. Daha kararlı hareket edeceğiniz bu dönemde, çalışma arkadaşlarınıza düşüncelerinizi net ifade edebilirsiniz.


YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR  

Haftaya işiniz, kariyeriniz, geleceğe yönelik hedeflerinizle ilgili düşüncelerle başlıyorsunuz. Merkür gezegenin sizin burcunuza geçiş yapmasıyla, ikna gücünüz artıyor, kendinizi daha güzel ifade ediyorsunuz. Fikirleriniz etrafınızda oldukça dikkat çekici olabilir. Bu dönem birazda duygularla değil, mantıksal hareket etmek gerekir. Yazılı anlaşmalar yapmak, alım satım yapmak içinde uygun bir dönem sizler için başlamış bulunuyor. Mars gezegenin geri hareketinin bitmesiyle, aşk hayatınızda yaşadığınız durumlar değişiyor. Karşınızdaki kişiye kendinizi ifade ederken daha kararlı , daha cesur olabilirsiniz. Yaratıcılığınız bu dönemde artacağı için , sanatsal çalışmalar için harekete geçmenizi tavsiye ederim.


ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR  

Haftaya tatil planlarıyla başlayabilirsiniz. Uzak yerlere seyahat etmek, bulunduğunuz ortamı değiştirmek sizlere iyi gelecektir. Merkür gezegenin Yengeç burcuna geçiş yapmasıyla, düşüncelerinizi herkese söylemektense kendinize saklamayı tercih edebilirsiniz. Bazı konularda açık ve net ifade edemediğiniz için yanlış anlaşılmalar da söz konusu olabilir.  Geçmişte kalan kişiler veya konular aklınıza gelebilir,  kafanız karışabilir. Bazılarınız bu dönem bir takım dedikodular duyabilir. Bu hafta Mars gezegenin geri hareketinin bitmesiyle, evinizle alakalı konularda fikirlerinizi daha net ifade edebilirsiniz.  Bir müddettir düşündüğünüz ev değişimi veya adres değişimi için harekete geçebilirsiniz.


BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR  

Haftaya başlarken finansal konulardaki gündeminizle başlıyorsunuz. Borç, alacak konuları hakkında harekete geçip çözüme ulaşmak istiyorsunuz. Bazılarınız psikolojik olarak kendini yenilemek için adım atabilir, destek almak isteyebilir.  Merkür gezegenin Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte, davetler organizasyonlar sizleri bekliyor. Geleceğinizle ilgili planlar yapmak, arkadaşlarınızdan fikir almak isteyebilirsiniz. Bu hafta mars gezegenin geri hareketinin bitmesiyle, kardeşleriniz veya akrabalarınızla yaşadığınız gelgitler normalleşiyor. Kendinizi yakın çevrenizde güçlü bir şekilde ortaya koyma isteğiniz artıyor. Fikirlerinizi paylaşırken, tartışmacı olmamaya dikkat etmenizde fayda var.


TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR  

Haftaya eşinizle veya iş yaptığınız kişilerle bir arada olup, desteklendiğinizi hissetmek isteyebilirsiniz. Merkür gezegenin  Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte, iş hayatınızda üretken bir zaman başlamış bulunmakta. Bu dönem yeni tanışmalar , anlaşmalar, yeni kararlar almak için gökyüzü sizleri destekliyor.  Mars gezegenin geri hareketinin bitmesiyle, parasal anlamda motivasyonunuz artıyor. Finansal  konularda kendinizi daha net ifade edebilir, yeni girişimler başlatabilirsiniz. Bu süreçte iş seyahatleri yapabilir, otorite konumundaki kişilerle bol bol toplantılar yapabilirsiniz. Yaratıcılığınızın arttığı bu dönemde, işle ilgili gerçekten ne istediğinizi netleştirip harekete geçmeniz size fayda sağlayacaktır.


AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR  

Haftaya günlük işlerinizde hareketlilikle başlıyorsunuz. Birçok işi halledebilecek motivasyonunuzun olduğunu hissediyorsunuz. Merkür gezegeninin Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte, yeni bir şeyler öğrenmek için yolcuklar yapma döneminiz başlamış bulunmakta. Medya ile ilgili işleri olanlar bu dönem yeni kararlar alabilirler. Yabancılar, uzak yerler sizler için daha cazip gelebilir ve seyahate çıkabilirsiniz. Mars gezegenin geri hareketinin bitmesiyle, kendi  iç dünyanızda yaşadığınız dönem bitiyor. Enerjiniz, motivasyonunuz artıyor ve kendinizi ifade ederken daha cesur hareket ediyorsunuz. Bu dönem kendinize güveniniz artıyor, girişimler için destekleniyorsunuz.


YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR  


Haftaya eğlenceli ve yaratıcı fikirlerle başlıyorsunuz. Çocuklarla ilişkilerinizden keyif alabilir, onlarla daha çok vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Haftanın ilk iki günü bol bol eğleneceğiniz ortamlarda olabilirsiniz. Merkür gezegeninin Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte, parasal konularda plan yapmak döneminiz başlamış bulunuyor. Ortaklaşa işler yapmak, yeni anlaşmalar imzalamak için bu dönem yeni teklifler alabilirsiniz. Banka ile ilgili işlemlerinizde kazançlar sağlayabilirsiniz. Mars gezegenin geri hareketinin bitmesiyle,  duygu dünyanız değişiyor. İçsel yaşadığınız gerginlikleri azaltacak yollar bulmanız önemli.  Bu dönem sizler için içsel bilgeliğinize ulaşma dönemi de diyebiliriz. Bireysel gelişiminize destek olacak kişilerle çalışabilir, kendi dünyanızı anlamanızı sağlayabilirsiniz.


OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR  

Haftaya , evinizle ailenizle  ilgilenerek vakit geçirme isteğiyle başlayabilirsiniz. Merkür gezegenin Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte, eşinizle, ortağınızla fikir alışverişleriniz artıyor. Bu dönem yeni anlaşmalar yapmak, imzalar atmak için uygun bir dönemdir. Bazılarınız bu dönemde evlilik için girişimlerde bulunabilir. Evli olanlar için bu dönem  eşinizle iletişiminiz daha bilinçli, birbirinizi destekleyici olabilir. Mars gezegenin geri hareketinin bitmesiyle , sosyal ortamlarda enerjiniz artıyor.  Arkadaşlarınızla bulunduğunuz ortamlarda kendinizi daha cesur hissedebilirsiniz. İş arkadaşlarınız fikir ayrılıklarında tartışmamaya dikkat ediniz.


KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR  

Haftaya başlarken yakın çevreniz, akrabalarınızla iletişim trafiğiniz artıyor. Merkür gezegenin Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte, iş ile ilgili yeni fikirler alabilir, yeni anlaşmalar söz konusu olabilir. Bu dönem yanınızda çalışanların düşüncelerinden faydalanabilirsiniz. Günlük rutin işlerinizi toparlamak, işlerinizi gözden geçirmek için faydalı bir dönemdir. Sağlık kontrolleri yapmak içinde harekete geçebilirsiniz.  Mars gezegenin geri hareketinin bitmesiyle iş hayatınızda yaşadığınız aksilikler sona eriyor diyebiliriz. İş ile ilgili motivasyonunuz artıyor ve ne istediğinizi bilir bir şekilde harekete geçiyorsunuz. Enerjinizi doğru kullanarak ve hedefinize doğru hareket ettiğiniz takdirde başarı sizlerle olacaktır. Ancak önce gerçekten hedefinizin ne olduğunu bilmeniz önemli.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR  

Haftaya başlarken parasal gündeminiz sizin için önemli olacaktır. Merkür gezegenin Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte zihniniz,  aşk, eğlence, çocuklar gibi konularda meşgul olacaktır. Bu dönem çocuk sahibi olmak isteyebilir, çocuklarla iletişimiz artabilir. Bazılarınız sevgililerinden evlenme teklifi alabilir, ilişkilerinizi resmiyete taşımak isteyebilirsiniz. Mars gezegenin geri hareketinin bitmesiyle tatil planlarına başlayabilirsiniz. Bu dönem yolculuklar yapmak enerjinizi yenileyecektir. Yaşamsal hedeflerinizin ne olduğunu gözden geçirme ve harekete geçmek için gökyüzü sizleri destekliyor. Bu süreçte inançlarınızı savunurken, aşırıya kaçıp, tartışmamaya özen gösteriniz.

ASTROLOJİ DANIŞMANLIĞI  BİREYSEL ve KURUMSAL ÇALIŞMALAR İÇİN İLETİŞİM

MAİL : nurgul.duzenli @hotmail.com






*Astroloji doğum haritası yorumu için ve Kuantum Yaşam Koçluğu seansları için yukarıdaki mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.


Nurgül DÜZENLİ
Astrolog ve Kuantum Yaşam Koçu





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder